Trajnim

Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Nëse kërkon një kurs JO thjesht për teori por kërkon të mësosh nga më të mirët praktikën dhe logjikën, na kontakto tani!

Menjëherë pas përfundimit bëhesh i gatshëm të mirëmbash rrjetet sociale të një biznesi.

Çfarë përfshin:

 • Prezantim i Rrjeteve Sociale Facebook, Instagram, Tik-Tok dhe LinkedIn
 • Optimizimi i profileve të biznesit të rrjeteve sociale (praktikat më të mira)
 • Strategjia e Rrjeteve Sociale
 • Si të rrisni rezultatin në rrjete sociale
 • Kontenti marketing në rrjete sociale (foto, video, dizenjim)
 • Si te dizenjoni postera per rrjete sociale
 • Si të bëni video për rrjete sociale
 • Skedulimi i kalendarit të postimeve
 • Mënyra se si bëhet sponsorizimi me Business Manager në Rrjete Sociale dhe të Google Ads
 • Si bëhet një raport profesional për rrjetet sociale
 • Praktikë çdo herë për aplikimin e të gjitha njohurive

Avantazhe të tjera:

 • 50% Teori dhe 50% Praktikë
 • Të ftuar special Expert Marketingu i Suksesshëm/ Drejtor Marketingu në Industrinë e Biznesit
 • Në fund të kursit, pajiseni me certifikatë
 • Materialet në pdf, video, text etj. I dërgohen në fund të kursit të gjithë pjesëmarrësve
 • Teknika të qarta dhe të kuptueshme për të gjithë
 • Grupe të vogla
 • Kompjutera gjatë gjithë kohës së kursit për secilin kursant
 • Mësimdhënia në të gjithë kursin nuk bëhet vetëm nga një person. Janë trajnerë të ndryshëm gjatë seancave të kursit, sipas ekspertizës së secilës tematikë (strategjia, contenti, fushatat ads, eksperienca)
 • Trajnerë: Ekspert në fushën e marketingut për +10 vite; Ekspert në Social Media Ads & Google Ads
 • Kohëzgjatja: 1 Muaj
 • Shpeshtësia: 1 herë në javë
 • Seanca: E shtunë ora 09:30-12:30

Kontakt

Regjistrohu Tani

Loading
Mesazhi juaj u dërgua me sukses